Általános információkBemutatkozás

Kedves Látogató!

A nevem Varga Antónia. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Sport- és rekreációszervezés szakán szereztem diplomát. Egyetemi éveim alatt animátorként dolgoztam. Rengeteg rendezvényt tudhatok a hátam mögött, ahol nagyon sok gyerkőcnek koordináltam számtalan programot. A gyerekek a szívügyeim, imádom a társaságukat és úgy gondolom rendkívül jól értek a nyelvükön. Remélem az elhivatottságom, a pozitív energiáim és lelkesedésem a megszerzett szakmai tapasztalatokkal együtt lehetővé teszi, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtsak, amely 100%-ig a gyerekek örömét szolgálja.

Vállalkozásom kifejezetten gyermekprogramok szervezésével foglalkozik. Vállaljuk a gyerekek születésnapi zsúrjának a megszervezését és lebonyolítását a gyerekek illetve a szülők igényei szerint.
Céges rendezvényeken, családi összejöveteleken, gyereknapok alkalmával színesítjük a gyerekek időtöltését. Csapatunk tagjai vidám, fiatalos, gyermekszerető animátorok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a gyerekekkel való foglalkozás terén. Legfőbb célunk, hogy élményeket ajándékozzunk a gyerekeknek, amely tapasztalataink és visszajelzéseink alapján garantált.
Helyszínek

  • Szogáltatásaink kiszállása Budapest és vonzáskörnyékére vonatkozik!
  • Születésnapi zsúrok esetében vagy családi összejövetelek alkalmával a program helyszínéről általában a Kedves Megrendelő gondoskodik.
  • Legyen szó kertes házról, lakásról, udvarról, parkról, vagy éppen művelődési házról, csapatunk bárhol képes megteremteni a buli hangulatot, illetve előkészíteni a terepet a játékok levezényléséhez.
  • Helyszín ötlet hiánya esetén, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk megoldást találni.